Verkeersschool Capelle aan den IJssel

Jouw verkeersschool uit de regio

Betaalbaar én Kwalitatief

High Drive is de verkeersschool in de omgeving van Capelle aan den IJssel, die tegen een scherp tarief kwalitatief goede lessen aanbiedt. Wij zijn van mening: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Ons team bestaat uit professionele rij-instructeurs, die afspraken duidelijk communiceren en daadwerkelijk nakomen.

Keuze uit diverse pakketten

Wil je eerst even kennismaken met de verkeersschool Capelle aan den IJssel voordat je een pakket aanschaft? Voor 25 euro heb je al een proefles van maar liefst 100 minuten lang! Ben je daarnaast ook nog student? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben namelijk een speciaal studentenpakket. Heb je last van faalangst? Met onze faalangst begeleiding zorgen wij ervoor dat ook jij je rijbewijs zult halen.

Ondersteuning theorie

Voordat je kan slagen voor je rijbewijs, moet er natuurlijk wel eerst het één en ander aan theorie worden geleerd. Vind je het fijn om wat ondersteuning te krijgen bij het leren van de theorie? Door middel van onze handige online cursus, kun je alle benodigde theorie leren, waar en wanneer het jou uitkomt. De verkeersschool Capelle aan den IJssel helpt waar mogelijk.

Wil je toch wat meer weten over wat wij jou te bieden, bel of whatsapp ons gerust. Of vul het contactformulier in en wij proberen je binnen 2 dagen te antwoorden.

Z

Voordelige tarieven

Bij High Drive kun je rijlessen volgen voor een betaalbare prijs.

Z

Ervaren instructeurs

Bij High Drive werken ervaren instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.

Z

Lesgarantie

Bij High Drive bieden wij al onze leerlingen een lesgarantie aan.

Z

Flexibiliteit

Bij High Drive heb je de mogelijkheid om vroeg in de ochtend, in de avond en in het weekend te lessen. Tijden die voor jou handig zijn!

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de onderstaande gegevens:

Telefoon: 0641624109

E-mail: info@verkeersschool-highdrive.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 8.30 t/m 21.00 uur

Za & zo: 11:00 t/m 17.00 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, betrouwbare verkeersschool Capelle aan den IJssel? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen uw vragen en aanvragen doorgaans binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Contactformulier

13 + 5 =