Verkeersschool Delft

Jouw verkeersschool uit de regio

Kwalitatief én betaalbaar

High Drive is de verkeersschool Delft, die kwalitatief goede lessen aanbiedt tegen een scherp tarief. Wij zijn van mening: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Ons team bestaat uit ervaren rij-instructeurs, die afspraken duidelijk communiceren en daadwerkelijk nakomen.

Verschillende pakketten

Wil je eerst even kennismaken met de verkeersschool Delft voordat je een pakket aanschaft? Voor 25 euro heb je al een proefles van maar liefst 100 minuten! Daarnaast zit je als student ook goed bij ons, omdat wij een speciaal studentenpakket aanbieden. Heb je last van faalangst? Met onze faalangst begeleiding zorgen wij ervoor dat ook jij je rijbewijs zult halen.

Ondersteuning theorie

Voordat het rijbewijs behaald kan worden, moet er natuurlijk wel eerst het één en ander aan theorie worden geleerd. Vind je het fijn om wat ondersteuning te krijgen bij het leren van de theorie? Door middel van onze handige online cursus, kun je alle benodigde theorie leren, waar en wanneer het jou uitkomt. De verkeersschool Delft helpt waar mogelijk.

Wil je toch wat meer weten over wat wij jou te bieden, bel of Whatsapp ons gerust. Of vul het contactformulier in en wij proberen je binnen 2 dagen te antwoorden.

Z

Voordelige tarieven

Bij High Drive kun je rijlessen volgen voor een betaalbare prijs.

Z

Ervaren instructeurs

Bij High Drive werken ervaren instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.

Z

Lesgarantie

Bij High Drive bieden wij al onze leerlingen een lesgarantie aan.

Z

Flexibiliteit

Bij High Drive heb je de mogelijkheid om vroeg in de ochtend, in de avond en in het weekend te lessen. Tijden die voor jou handig zijn!

Fijne rijleraar gehad die alle afspraken is nagekomen. In 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald, precies zoals ik voor ogen had. High Drive is top!

Davey de Hoog, Rotterdam

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de onderstaande gegevens:

Telefoon: 0641624109

E-mail: info@verkeersschool-highdrive.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 8.30 t/m 21.00 uur

Za & zo: 11:00 t/m 17.00 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, betrouwbare verkeersschool Delft? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen uw vragen en aanvragen doorgaans binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Contactformulier

8 + 2 =