Verkeersschool Schiedam

Jouw verkeersschool uit de regio

Kwalitatieve én betaalbare verkeersschool Schiedam

High Drive is dé verkeersschool in de buurt van Schiedam die kwalitatief goede lessen aanbiedt tegen een scherp tarief. Wij zijn van mening: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Ons team bestaat uit ervaren rij-instructeurs, die afspraken duidelijk communiceren en daadwerkelijk nakomen.

Verschillende pakketten

Ons credo is dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Naast ons vaste lage basistarief, hebben wij enkele speciale deals. Zo kost een proefles van 100 minuten bij ons maar €25. Zo kun je kennismaken met je instructeur en kijken of onze stijl van lesgeven bij je past. Wij hebben enkele lespakketten waar je uit kunt kiezen, en waardoor je dus de deal kiest die voor jou het meest geschikt is. Studenten zijn bij ons ook voordelig uit door ons speciale studentenpakket .

Ondersteuning theorie

Voordat het rijbewijs behaald kan worden, moet er natuurlijk wel eerst het één en ander aan theorie worden geleerd. Vind je het fijn om wat ondersteuning te krijgen bij het leren van de theorie? Door middel van onze handige online cursus, kun je alle benodigde theorie leren, waar en wanneer het jou uitkomt. De verkeersschool Schiedam helpt waar mogelijk.

Wil je toch wat meer weten over wat wij jou te bieden, bel of whatsapp ons gerust. Of vul het contactformulier in en wij proberen je binnen 2 dagen te antwoorden.

Z

Voordelige tarieven

Bij High Drive kun je rijlessen volgen voor een betaalbare prijs.

Z

Ervaren instructeurs

Bij High Drive werken ervaren instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.

Z

Lesgarantie

Bij High Drive bieden wij al onze leerlingen een lesgarantie aan.

Z

Flexibiliteit

Bij High Drive heb je de mogelijkheid om vroeg in de ochtend, in de avond en in het weekend te lessen. Tijden die voor jou handig zijn!

Fijne rijleraar gehad die alle afspraken is nagekomen. In 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald, precies zoals ik voor ogen had. High Drive is top!

Davey de Hoog, Rotterdam

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de onderstaande gegevens:

Telefoon: 0641624109

E-mail: info@verkeersschool-highdrive.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 8.30 t/m 21.00 uur

Za & zo: 11:00 t/m 17.00 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, betrouwbare verkeersschool Schiedam? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen uw vragen en aanvragen doorgaans binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Contactformulier

8 + 2 =