Versneld je rijbewijs halen

Bij jouw verkeersschool uit de regio

Kwalitatief én betaalbaar versneld je rijbewijs halen

High Drive is dé verkeersschool in Rotterdam die kwalitatief goede lessen aanbiedt tegen een scherp tarief. Wij zijn van mening: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Ons team bestaat uit ervaren rij-instructeurs, die afspraken duidelijk communiceren en daadwerkelijk nakomen. Zo helpen wij jou versneld je rijbewijs te halen.

Verschillende pakketten

Wil je eerst even kennismaken met de verkeersschool voordat je een pakket aanschaft? Voor 25 euro heb je al een proefles van maar liefst 100 minuten! Daarnaast zit je als student ook goed bij ons, omdat wij een speciaal studentenpakket aanbieden. Dit alles met de mogelijkheid om versneld je rijbewijs te halen.

Ondersteuning theorie

Voordat het rijbewijs behaald kan worden, moet er natuurlijk wel eerst het één en ander aan theorie worden geleerd. Vind je het fijn om wat ondersteuning te krijgen bij het leren van de theorie? Door middel van onze handige online cursus, kun je alle benodigde theorie leren, waar en wanneer het jou uitkomt. De verkeersschool helpt waar mogelijk om je rijbewijs versneld te halen.

Wil je toch wat meer weten over wat wij jou te bieden hebben? Bel of whatsapp ons gerust. Of vul het contactformulier in dan ontvang je binnen 2 dagen een antwoord van ons.

Z

Voordelige tarieven

Bij High Drive kun je rijlessen volgen voor een betaalbare prijs.

Z

Ervaren instructeurs

Bij High Drive werken ervaren instructeurs die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.

Z

Lesgarantie

Bij High Drive bieden wij al onze leerlingen een lesgarantie aan.

Z

Flexibiliteit

Bij High Drive heb je de mogelijkheid om vroeg in de ochtend, in de avond en in het weekend te lessen. Tijden die voor jou handig zijn!

Fijne rijleraar gehad die alle afspraken is nagekomen. In 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald, precies zoals ik voor ogen had. High Drive is top!

Davey de Hoog, Rotterdam

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de onderstaande gegevens:

Telefoon: 0641624109

E-mail: info@verkeersschool-highdrive.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 8.30 t/m 21.00 uur

Za & zo: 11:00 t/m 17.00 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, betrouwbare verkeersschool, waarbij je versneld je rijbewijs kunt halen? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen uw vragen en aanvragen doorgaans binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Contactformulier

15 + 13 =